Реалистички приказ повреда: Треће место за наше ученике

Дана 6. и 7.5.2022. године, се у Панчеву одржавало Републичко такмичење Прве помоћи и Реалистичког приказа повреда, обољења и стања (РППОС).
Обе такмичарске екипе су тог јутра, рано кренуле из Крагујевца, за Панчево , заједно са својим наставницима менторима, Директором школе и координатором практичне наставе.
Организатори, домаћини су направили веома леп дочек у Народној башти Панчева , где су уз концерт фолклорне музике дочекане и поздрављене све такмичарске екипе из различитих медицинских школа широм Србије.
Такмичење РППОС је одржано у средњој медицинској школи „ Стевица Јовановић“, у Панчеву, а следећег дана је одржано такмичење из Прве помоћи у Делиблатској пешчари, где су наши ученици глумили и шминкали стања и повреде на полигону, и то веома успешно.
Након извлачења радног задатка, и демонстрације истог, наша такмичарска екипа РППОС је освојила 3. место на овом Републичком такмичењу.
Похваљујемо све наше ученике и наставнике менторе, који су по ко зна који пут осветлали образ наше школе и медицинске струке.

Comments are closed.