ПОСЕТА ЦЕНТРУ ЗА РАЗВОЈ УСЛУГА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ ,,КНЕГИЊА ЉУБИЦА“

Посета Центру за развој услуга социјалне заштите ,,Кнегиња Љубица“ је традиционална хуманитарна акција, која се организује дуги низ година уназад веома успешно зато што су се наши ученици самом одлуком да упишу Медицинску школу „Сестре Нинковић“ определили за хуманост и добровољно пружање помоћи.
Школска организација Црвеног крста Медицинске школе, секција – радионица декупажа и Тим за сарадњу са локалном самоуправом и партнерима школе организовали су акцију прикупљања слаткиша, сланиша, школског прибора, играчака, сликовница и новца поводом предстојећих новогодишњих празника и посете деци ове установе. Акцији се придружио и директор школе Владимир Јакшић личном донацијом.
Дана 26. 12. 2019. године посетили смо Центар за развој услуга социјалне заштите ,,Кнегиња Љубица“ у Крагујевцу и донирали им храну (сир, млеко, шунку, качкаваљ, суви врат, газиране и негазиране сокове…). Желели смо да у оквиру ове акције поклонимо нешто што ће користити већем броју деце, да их обрадујемо и орасположимо и да им на овај начин улепшамо дане и пожелимо срећну Нову годину.
Веома задовољни и срећни били су малишани током наше посете, што се могло видети по осмеху на њиховим лицима. Задовољни су били и ученици школе, организатори акције, као и особље центра. Сви смо пожелели да оваквих посета и дружења буде што чешће на задовољство свих нас.

Секција школске организација Црвеног крста Медицинске школе, секција – радионица Декупаж и Тим за сарадњу са локалном самоуправом и партнерима школе

Comments are closed.