Новогодишња хуманитарна акција

Наставници и ученици Mедицинске школе са домом ученика „Сестре Нинковић“, чланови секције Црвеног крста, Тим за сарадњу са локалном самоуправом и партнерима школе и чланови Парламента школе, и ове школске године су организовали Новогодишњу хуманитарну акцију прикупљања слаткиша, сланиша, школског прибора, играчака, новца у оквиру могућности ученика.
У оквиру ове акције, ученици и наставници су продали за потребе Црвеног крста 100 новогодишњих честитки, по цени од 30 динара.
У плану су биле посете Клиници за педијатрију, Клиници за дечју хирургију и Центру „Кнегиња Љубица“. Укупно је прикупљено 27 000дин. у новцу, и завидан број половне гардеробе и играчака. Захваљујемо се госпођи Славици из вешераја, која је дала свој допринос хигијенском припремом дониране половне гардеробе.
Посета Клиници за дечју хирургију је уприличена 25. децембра. Од прикупљеног новца, ученици су са својим наставницима однели пакет слаткиша, сланиша, бојица, бојанки и више пари собних папучица. Главна сестра одељења са осталим колегиницама нас је љубазно примила.
Посета Клиници за педијатрију је уприличена 28. децембра. Ученици са својим наставницима су од прикупљеног новца купили пулсни оксиметар и пакет слаткиша.
Посета Центру „Кнегиња Љубица“ уприличена је 29. децембра. Испоштовали смо њихове потребе и однели пакет хигијене, пакет хране , пакете половне гардеробе и играчке. Погледајте у албуму како је било:


Најсрдачније се захваљујемо свим ученицима и наставницима који су учествовали у овој акцији, са жељом да будемо заједно успешнији и бољи сваке наредне године. СРЕЋНИ ПРАЗНИЦИ !!!!!!!

Comments are closed.