Дан отворених врата – Факултет медицинских наука

У сусрет упису нове генерације студената Факултет медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, отворио је своја врата будућим бруцошима на традиционалној манифестацији “Дан отворених врата“ која је ове године одржана 13. априла 2024. године.
Окупљене матуранте најпре је поздравио декан ФМН проф. др Владимир Јаковљевић који им је пожелео добродошлицу.
Наставници и сарадници ФМН представили су заинтересованим матурантима студијске програме медицине, фармације, стоматологије, као и основне струковне студије: струковна медицинска сестра и струковни физиотерапеут.
За студијске програме традиционално влада велико интересовање будућих студената и очекивања су да ће тако бити и овог пута.
Факултет медицинских наука Универзитета у Крагујевцу је место где се најквалитетнији млади људи, студенти, уче животу, науци и етици. Факултет издаје збирке тест питања и задатака намењених за припрему и полагање пријемних испита из хемије, биологије и математике. Збирке је могуће купити у књижари на факултету.
Ученици медицинске школе су показали велико интересовање и овом приликом имали могућност да разреше све недоумице око студирања на овом факултету.

Comments are closed.